Oversættelse Viborg

Lad OnLine Translation klare dine oversættelser

Har du behov for en oversættelse her og nu, så kan OnLine Translation gøre følgende for dig:

  • Vi udvælger de dygtigste oversættere til netop dine tekster.
  • Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel med et godt tilbud.
  • Vi overholder altid aftalte deadlines.

Vores adresse er i Kolding, men uanset hvor vi bor, så er vi hurtige til at hjælpe dig. Hvis du sender os en mail i hverdagene, svarer vi inden for et kvarter. Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon.

Vi kan også tilbyde dig vores service ”Se din pris efter få klik”. Her kan du uploade din tekst på vores hjemmeside (det fungerer med filformaterne MS Word, Excel, PowerPoint, idml eller med en nyere version af pdf fra version 11). Angiv sprogkombinationen og tekstens genre – og inden for få sekunder kan du se din pris og leveringstiden.

 3 grunde til at prøve OnLine Translation

  • Som et af det ældste oversættelsesbureauer i Danmark sætter vi kvalitet frem for alt.
  • Samtidigt er du sikret en konkurrencedygtig pris, da vi følger med tiden med hensyn til brug af den nyeste teknologi.
  • Et internationalt netværk af professionelle oversættere og vores dygtige projektledere garanterer korte leveringstider.

Og hvad mere kan vi gøre for dig?

Oversættelse og sprog er vores styrke og vores passion. Vi er ikke kun oversættelsesbureau, men også tolkebureau. Vi tilbyder oversættelse for privatpersoner og virksomheder. Vi er eksperter i terminologistyring og sproglig rådgivning. Vi hjælper dig i gang med WebWordSystem, et værktøj til automatiseret terminologistyring og oversættelse. Læs mere om vores serviceydelser her.