Oversættelse Sønderborg

Lad os hjælpe dig med din oversættelse!

Har du behov for en oversættelse? Vi hos OnLine Translation kan gøre følgende for dig:

  • Oversættelse mellem de fleste sprogkombinationer.
  • Alle oversættelser udføres af dygtige og uddannede oversættere.
  • Vores priser er meget konkurrencedygtige.

Oversættelsesbureauet OnLine Translation ligger i Kolding, men det har ingen indflydelse på kvaliteten af vores service. Vi står til rådighed via mail og telefon i hverdagen mellem kl. 8 og 16.

Derudover har vi en tilbudsservice på vores hjemmeside, som du kan benytte til enhver tid. Her kan du uploade din fil (docx, xlxs, pptx, idml eller pdf – version 11) og få oplyst en pris på ingen tid. Du kan endda sætte opgaven i gang dér med det samme. Hvis du skulle have behov for hjælp, kan du komme i kontakt med os via chatfunktionen på hjemmesiden.

 


3 gode grunde til at vælge OnLine Translation:

  • Vi leverer oversættelser af høj kvalitet. Hver gang.
  • Vi har 25 års brancheerfaring, og samtidigt holder vi os opdateret med hensyn til den seneste teknologi. Det sikrer dig de bedste resultater.
  • Vi har gode priser og overholder aftalte deadlines.

… og hvad kan vi ellers hjælpe dig med?

Vi er specialister inden for alt, der har med sprog at gøre. Vi leverer ikke kun oversættelser, vi oversætter hele din hjemmeside, vi korrekturlæser, laver post-editering, og vi yder tolkeservice. Vi har derudover udviklet vores eget oversættelsesværktøj, som er meget velegnet til brug i virksomheder. Vil du vide mere? Så klik her.