Oversættelse Ringsted

Søger du efter en oversætter? Vi kan hjælpe dig!

Hos OnLine Translation kan vi hjælpe dig hurtigt lige meget, hvilke sprog du skal have dine tekster oversat til. Her er dine fordele ved at bruge os:

  • Vores globale netværk af oversættere klarer alle sprogkombinationer.
  • Små tekster eller større projektoversættelser til flere sprog? Vi har de egnede værktøjer til at klare det ene såvel som det andet.
  • Vi vil yde den bedste kvalitet til de lavest mulige priser.

Oversættelsesbureauet OnLine Translation ligger i Kolding; dog har det ingen betydning for, hvor hurtigt vi kan hjælpe dig. Du kan komme i kontakt med os via telefon eller e-mail – vi svarer som regel inden for 15 minutter.

Har du brug for en pris for oversættelse af en tekst med det samme, og har du teksten i MS Word, Excel, PowerPoint, pdf (version 11 eller nyere) eller en idml-fil, så kan du med fordel benytte dig af vores tilbudsgivning på vores hjemmeside. Upload din fil dér, angiv sprogkombination og genre – og prisen oplyses inden for få sekunder.

  

Derfor er OnLine Translation det bedste valg:

  • … vores netværk af nøje udsøgte oversættere er verdensomspændende. Vi finder den rigtige oversætter til netop dine behov.
  • … OnLine Translation har leveret sproglige ydelser i mere end 25 år. Så vi er blevet rigtig gode til det og kan garantere dig en høj kvalitet – hver gang.
  • … du får dine oversættelser inden for deadline og til markedets bedste pris.

… og flere grunde til at vælge OnLine Translation:

Vi er også specialister på andre områder, der involverer sprog, såsom korrekturlæsning, redigering (også af maskinoversatte tekster), software-lokalisering, dtp og tolkning til diverse forskellige arrangementer. Du kan læse mere om vores serviceydelser her.