Om OnLine Translation

OnLine Translation blev i 1989 etableret af Diane Hanghøj, der som en af de første i Danmark havde forudset, at der var et marked for at hjælpe virksomheder med at bringe deres budskaber ud på alverdens sprog.

Efter at have startet som en enkeltmandsvirksomhed er OnLine Translation i dag vokset til at være ikke bare en af dansk erhvervslivs foretrukne samarbejdspartnere, men til at være en international virksomhed inden for sprog og Translation Management.

OnLine Translation har igennem årene skabt en vifte af internationale samarbejdspartnere og kan i dag håndtere alle sprogkombinationer. Om det drejer sig om oversættelser, korrekturlæsning, tekstforfatning, terminologistyring eller dtp, så er mottoet hos OnLine Translation Kvalitet, Kvalitet, Kvalitet.

Til at efterleve dette har OnLine Translation i dag en række professionelle projektledere, som altid sætter kunden og dennes opgaver i fokus for at opnå det bedste resultat.

OnLine Translation kan også som noget helt nyt igennem WebWordSystem faktisk tilbyde sine kunder, at de på sigt kan komme til at tjene penge (ja, du læste rigtigt) på de oversættelser, som de får lavet i WebWordSystem. OnLine Translation har igennem søsterselskabet WebWordSystem ApS været med til at udvikle et helt nyt, webbaseret oversættelsesværktøj, som efterfølgende har givet OnLine Translation som den første i Danmark mulighed for at tilbyde sine kunder adgang til sprogteknologiske værktøjer – herunder oversættelseshukommelse og termbase.

For at høre mere om denne spændende NYHED kontakt Diane Hanghøj på tlf. 7633 9000 eller send en e-mail til diane.h@online-translation.dk.